YFZ Central banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
412 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Ok so i know my jetting is a little off.. Some random popping but nothing too bad.

Well on the street i as racing a modded 660, and everything was good. Shifted into 5th, and as i started pressing in the gas, the power just stopped... like i lost all the power... But thye motor was still running... just no power.

Downshifted to 4th, and it was fine..

Everything else is good, but i havent gotten back into 5th..

What could this possibly be?

Thanks
 

·
Registered
Joined
·
395 Posts
You could be geared too high or getting too much traction. This would keep the engine from revving out in high gear. If you have one of those issues and the wind was also blowing against you it could cause it not to rev out all the way from the excess drag making the problem worse. If 4th and the other gears are revving out good than it probably isn't a jetting issue.
 

·
Registered
Joined
·
412 Posts
Discussion Starter · #3 ·
well it would rev out some, but then completely stop.
 

·
Registered
Joined
·
412 Posts
Discussion Starter · #4 ·
bump.. i need help here. lol
 

·
Registered
Joined
·
412 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Not exactly... Ill try to explain a lil better.

Drag racing it, 1-4th are perfect, pulling hard and leading the race.

Shift to 5th, and apply the gas.. RPMs start to rise, and the quad pulls good.

All of a sudded, with the gas still pressed in, the rpms just drop, (not even at the rev limiter yet) and go down to an idle type sound with the motor still running.

Shift down to 4th, and its fine.

Hope that helps
 
1 - 7 of 7 Posts
Top